06 70/205-2492 , 06 30/564-1014
Untitled 22
Untitled 23
slide1
slider22
slider4
Shadow

Természetgyógyászat

Magna módszer

Magna módszer

energia segítségével visszaállítható a harmónia.

A betegségek nagy részét a stressz okozza, s hogy folyamatosan olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyekkel nem kellene. Mert ki akarunk tűnni, s többnek látszani, mint amik valójában vagyunk.
– Nem tudunk magunkkal szemben sem elfogadók lenni, és ez megbetegít. Álarcot hordunk, hogy megfeleljünk a szomszédnak, a kollégának, a főnöknek, az anyósnak és a gyereknek. Ahány szerep, annyi álarc, energiánk nagy része pedig arra megy el, hogy számon tartsuk: kinek melyiket mutassuk. Mert nem merjük vállalni önmagunkat. Pedig ha megtennénk, a stressz eltűnne és sokkal nyugodtabb lenne az életünk.

Magna módszer

"hinni nem, csupán érezni kell"

A Magna módszer azon az elképzelésen alapul, hogy az emberi szervezet energiavonalakból áll. Ha megbetegszünk, ezek megváltoznak,
energia segítségével azonban visszaállítható a harmónia.

 

“hinni nem, csupán érezni kell”

 

Ha megváltoznak ezek a vonalak, akkor keletkeznek ezek a betegségek. 
Amikor megsemmisítjük ezeket a változásokat, tehát az eredeti harmóniát állítjuk helyre, akkor visszatér az egészség. 
Ez a harmónia a ying-yang, pozitív, és negatív energiák egyensúlyán alapszik. Tehát az emberi szervezetet energia sgítségével arra kell kérni, hogy a normál energia szintet elérje, és azt stabilizálja. Ez az energia mindenhol ott van, benne élünk, az úgynevezett EGYSÉGBŐL jön!


Már az első kezelés érezhetően beindítja, a test természetes öngyógyító mechanizmusát.A szervezet egy hatalmas gyár, ami a gyógyulást éppúgy létre tudja hozni, mint a betegséget. Csak kérni kell. 
Magna módszer Energiája segítség a test, a szellem és a lélek működéséhez, mely a szervezet öngyógyító folyamatait serkenti.


SEGÍTSÉG TESTNEK, LÉLEKNEK

A Magna módszer orvosi leleteket nem használ, maga állítja fel a diagnózist.Belső látással vizsgálja a belső szerveket, anélkül, hogy megérintené azokat.

Az állapotfelvételt a gerincoszlop alapos megfigyelésével erősíti meg, azt a nézetet képviseli ugyanis, hogy a belső szervek s a csigolyák közt közvetlen kapcsolat van. A betegségek oka után kutat, s nem csak azok következménye érdekli. Energiája segítség a test, a szellem és a lélek működéséhez, mely a szervezet öngyógyító folyamatait serkenti.